Una de cal i un d'arena!

Primeres impressions al camp. Una de cal i una d'arena per als d'hospitalet, que comencen la pretemporada amb molt bones sensacións i sobretot amb molt bon futbol.

FENICIA FC 4 - DINAMIC BATLLó 1
RACING VALLBONA 3 - FENICIA FC 2

Aquest cap de setmana el Fenícia FC ha disputat els seus primers minuts de pre-temporada desprès de dues dures setmanes de entrenaments. Els d'hospitalet es van enfrontar el dissabte a la tarda contra el Dinàmic Batlló, ex equip del mister, que l'any passat van pujar a 3 catalana i els quals debuten a la lliga la propera setmana.
Avui diumenge ha sigut el torn pel Racing Vallbona. Equip molt dur de Barcelona que aquest any esta clar que tornarà a plantar cara en la seva categoria.

En el primer partit, tota la pressió queia sobre l'equip visitant, ja que estant situats en una categoria superior i portant varies setmanes de avantatge sobre la preparació dels de Jaume partien com a favorits.

El partit va començar a les 20:00 en punt, encara sota els últims raigs de sol del dia. Contràriament al que podríem imaginar, el Fenícia va controlar el partit des de el primer moment. La possessió de la pilota els era favorable en tot moment i això es va traduir en efectivitat, ja que en varies combinacions de l'equip local van aconseguir clavar 4 cops en 30 minuts la pilota a la porteria defensada pels verd i blancs.

Cal destacar un gol magnífic d'Adrià Ruiz, que va fer un partit espectacular. Un cop amb el Marcador a favor dels locals en Jaume va començar a remenar la banqueta, que va donar sense dubte aire fresc a les línies del fenícia que va acabar la primera part dominant totalment el partit.

A la segona part canvi de porter, i canvi de línies casi bé en totes les posicions. El cansament, i la falta de rodatge per part dels locals va fer que la possessió de la pilota passés a ser per el del dinàmic, però tot i així, el fenícia va saber portar la batuta del partit en tot moment.

Finalment en una errada, molt probablement a causa del cansament els locals van encaixar un gol que deixava el 4 - 1 al marcador, però sobretot molt bones sensacions per part dels locals.

El partit de diumenge va començar amb la sorpresa per part de tots els jugadors, primerament per la situació del camp, i desprès al adonar-se que el terreny de joc era de terra, on ja fa uns anys que no estaven acostumats a jugar. Tot això i el cansament acumulat del dissabte feia que els ànims dels de l'hospitalet, es veiessin restats.

De totes maneres els visitants van sortir amb l'empit amb el que estem acostumats i es va fer notar ben aviat. Com el dia anterior, els liles van començar controlant la pilota sense cap mena de por.

Cal destacar una gran actuació de Riky, que va ser protagonista gracies a les seves dues passades de gol que Noé sense massa miraments ha transformat. El Fenícia es tornava a posar per davant en el marcador i ha donat una demostració increïble de bon joc, en un terreny en el que les condicions no eren les mes favorables.

La segona part, al igual que en el dia anterior, per això, l'equip va mostrar l'altre cara. Un mig del camp, i una defensa tocada per la intensitat de la primera part, i sobretot per l'esgotament de tants minuts de joc, ha deixat veure la seva part mes negativa. Sent incapaços de jugar la pilota controlada com havien fet fins aquest moment.

Un penal a causa d'unes mans tontes dins de l'àrea que en primera instancia ha aconseguit parar Pupa, ha fet que s'obrís la llauna per als locals. Aprofitant una errada de la defensa i recuperant un parell de pilotes perdudes al mig del camp i jugant al contra atac, els locals en van tindre prou per donar-li la volta al marcador fins aconseguir el 3 - 2 definitiu.

Molt bones sensacions al vestuari, però falta molta feina per fer aquesta temporada. Felicitar a tots els nouvinguts, ja que no li estan posant gens fàcil a l'staff tècnic a la hora d'escollir els descartats de la temporada.

Aquest dijous una mica mes de futbol contra el Gava Mar, i dissabte a casa novament amb el congres. Els primers uns grans coneguts del club, i aquests segons, encara no els coneixem.

Esperem anar millorant i tenir noves victòries tan merescudes com la del dissabte.