viernes, 9 de septiembre de 2011

Partit igualat amb un resultat igualat

El fenícia seguint amb la dinàmica de la pretemporada, fa una mitja part molt bona, però afluixa al segon temps deixant-se empatar sobre el xiulet de l'àrbitre.

GAVA MAR 3 - FENICIA FC 3

Tarda ideal al MPAL Can Tintorer de Gavà, on el Gava Mar com a local i el Fenícia FC es veurien les cares en el 3 partit amistós per els d'hospitalet.
La convocatòria un pel estranya ja que l'horari i la llunyania del partit va fer que els jugadors es trobessin directament al camp a pocs minuts de començar l'encontre, entre els dos equips del baix Llobregat.

El partit va començar amb un cert retràs i segons es va pactar prèviament, es jugarien dues parts de 40 minuts.

El fenícia com de costum va sortir controlant la pilota a traves d'un Adrià i un Riky molt participatius en la primera meitat. L'equip titular va sortir amb molta empenta i la possessió de la pilota donava fe d'això mateix. El primer gol pels visitants no es va fer esperar. Una falta a uns 5 metres de la frontal va ser picada perfectament a la esquadra local per part d'Adri Ruiz obrint la llauna pels vermells.
Pocs minuts mes tard una jugada individual, increïble per la banda d'Albert Ferrá es va transformar en el 0 a 2.

Minuts abans de la finalització de la primera part els locals, que van canviar tot l'equip, van tindre varies ocasions. Una d'elles un col·locat xut a la esquadra de la porteria que defensava Oriol Juanes, i que de forma espectacular es va estirar fins a desviar la pilota a corner.

Una pèrdua de pilota al mig del camp va fer que a escassos segons de finalitzar la primera part els de Gavà fessin el 1 a 2 amb el que es va anar al descans.

La segona part va començar intensa com la primera, però aviat es van començar a veure les mancances físiques dels d'hospitalet. Un mig del camp totalment descuidat i un atac impresis va fer que la possessió de la pilota s'igualés, beneficiant els interessos dels locals.

Va ser llavors quan Jaume i Jordi van tornar a donar entrada al killer de les corts que va culminar en gol, una jugada d'immensa qualitat començada per Adri Ruiz.

1 a 3 en el minut 32 de la segona i quan tot semblava sentenciat per part dels visitants una jugada d'entrebancs i embolics per part de la defensa feniciana va fer que els locals retallessin distancies, que a 3 o 4 segons del final van aprofitar una errada de la defensa per a empatar el partit.

3 partit de pretemporada, i els vermells a ordres de Jaume Devesa, ja coneixen la victòria, la derrota i l'empat. Dissabte a casa ens veiem les cares amb el Congrés que de ven segur ens plantarà cara, així que cal estar amb les piles carregades.