lunes, 23 de noviembre de 2009

Asalto a la CASA BLANCA

Nova victòria lluny de terres fenícies que permet reafirmar la seva condició d'equip sòlid.

CASABLANCA FC 0 - FENICIA FC 2

Migdia festiu a Sant boi on l'equip local celebra la presentació de la nova temporada. Caliu autèntic i botifarres a la brasa per un tub. Les dimensions del terreny de joc i la presència de mig barri feien preveure un partit un d'allò més complicat.

Mentre els jugadors de reserva feien seva la banqueta (decorant-la amb roba de tot tipus - penjada a lo mercadillo - per evitar el sol), els titulars es trobaven amb un equip molt físic i molt directe. Els defensors fenicis han lluitat de valent per fer front a les bombes que queien del cel. Durant la primera part s'ha intentat jugar a futbol però no ha sigut fàcil. La petita dimensió del camp i la pressió del contrari no ho permetien. En Kike i el Saleta (media chilena)  han creat ocasions però no les han pogut materialitzar. Els de Sant Boi han provocat l' "ai!!!" al cor en algunes arribades fregant el fora de joc. La calda que feia i les mosques presents a la banqueta han despertat el galliner de suplents que veien com l'arbitre abusava de les targes, és veu que les estrenava... En nostre molt honorable contador de targes se li ha girat feina!

Amb empat a 0 s'ha arribat al descans.

Tot començar la segona part, els onze d'inici sortien "enchufados" seguint les indicacions del Míster. Les combinacions ràpides i amb canvis d'orientació han servit per evitar la pressió del contrari i crear ocasions. Els nostres pequeños (pero jugones) han tingut una doble ocasió que ha acabat al pal de la porteria local. Les sensacions eren bones, res a veure amb la primera part.

El "men in black" ha seguit amb el seu recital però per sort el gol ha arribat. Una bona jugada de l'home-ràdio s'ha vist recompensada amb el gol. La pilota ha entrat de manera agònica i escurada al pal. La banqueta ha esclatat i ha vençut l'efecte hivernacle per saltar i celebrar el gol com cal!! Gooolazo!!

L'equip no s'ha conformat i ha seguit amb la seva bona dinàmica de joc. Estàvem davant d'un nou partit i els de Cornellà s'hi trobaven a just. Una jugada molt ben lluitada pel nostre tronco Janker ha servit perquè la pilota quedés lliure a la frontal. Un tal fratelli briganti (que havia arribat tard per problemes logístics...) ha rematat el partit. Tal i com venia l'ha engaltat i Goooolaazo!!! Era el 0-2 definitiu.

A partir d'aquí l'equip ha sabut aguantar i la banqueta ha començat a desmuntar la paradeta. Mentre el Pupa matava mosques pel bé de l'equip, els nostres suplents començaven a escalfar per donar aire fresc al partit. Els últims 10 min l'equip ha patit però ha superat la pressió local. Les botifarres, gentileza de la casa, ens esperaven!!!

Una nova victòria que ens dona confiança i un Barça-Inter!!!