lunes, 15 de febrero de 2010

Naufragi a Gava Mar

"Fa falta una reacció immediata"

FC FENICIA 0 - GAVA MAR 1

Una nova desil.lusió al municipal Almeda. El conjunt fenici pretenia recuperar les bones sensacions que li van permetre encapçalar la taula al primer terç de la lliga, davant un rival enrratxat, el Gavà Mar, que segueix escalant posicions i és cada cop més un ferm candidat a l’ascens.
El partit va començar amb un Fenícia motivat, amb intensitat, apretant al conjunt visitant, qui va aguantar un primer quart d’hora de domini local. El domini però no es va traduir en ocasions, ni tampoc en gols. Una jugada marca el curs del matx: Pepe Calabuig rep d’esquenes a la frontal de l’àrea, on és sujectat per un rival repetidament; al no poder girar i buscar posició pel xut, el 8 fenicià deixa anar els braços, golpejant al pit de l’adversari. L’àrbitre però va interpretar que l’impacte es va produir a la cara, pel que no va dubtar en expulsar-lo. El defensa visitant també es va endur la vermella a la mateixa jugada: una groga per la falta comesa i la segona per algun que altre insult fora de lloc.
El panorama canvia radicalment. Minut 20, deu homes per equip, però el Gavà Mar es fa amb el control del partit. Els fenicians no van saber construir joc en cap moment, no van defensar amb la intensitat necessària, el mig del camp no va aconseguir fer-se amb el cuir i tampoc inquietava amb les seves tímides arribades. Els nervis es van fer extensius a gran part de l’equip, i una sensació d’impotència i falta de frescor es tornava a repetir. El gol visitant no va trigar en arribar, una pèrdua de pilota al mig del camp es transforma en una rápida jugada dels de Gavà, que aconsegueixen batre la portería de Manolo amb un bon xut creuat. El primer temps segueix en la mateixa tònica, domini visitant i encara una pilota al pal, que va permetre al conjunt de Luis anar-se’n als vestidors amb certa esperança de donar-li la volta al marcador als següents 45 minuts.
La segona part es va iniciar amb més igualtat. Cert és que les ocasions van tornar a caure de part del conjunt violeta (de nou un pal i un penalti errat als darrers minuts), però els fenicis ho van intentar, van lluitar i van igualar les forces. Tenint en compte que els visitants no van aconseguir sentenciar el partit, els roig i blancs van recòrrer a l’èpica, però, tot i un seguit de faltes laterals propicies per als remats de cap dels Edu, Mauri, Rupas i companyía, només una d’elles, obra del reaparegut Celaya, va aconseguir inquietar la portería del Gavà Mar.
Final del partit que deixa als Fenicis amb fora dels llocs que donen accès a 2ª Regional. Tot i la mala ratxa, la distància pel lque fa als punts és poca, pel que es pot considerar que el Fenícia podrá lluitar per una de les dues primeres places si recupera una mica del futbol que va exhibir a la primera volat.Per a que això sigui així, tothom ha de trobar la seva millor versió.
Proper partit, dissabte 20, el Fenicia visitarà a la Penya Blaugrana 5 Rosas, la primera oportunitat per recuperar el temps perdut.

Saleta

1 comentario:

Este blog, no se hace responsable de los comentarios realizados por otros terceros.